Ute efter annat än musik i lurarna?

Musik i alla ära, det har blivit väldigt populärt med alternativa ljud i lurarna när man är ute, eller sitter hemma och lyssnar. Vi har blivit lite mer kultiverade och lyssnar både på nyheter, poddar och så klart även all typ av musik.

Men en sak som fullständigt exploderat på senare tid är just böcker. Vi lyssnar snart på mer böcker än vi läser. På grund av att tillgängligheten på just talböcker som det kallas har blivit så stor så kan du i princip lyssna på vilken bok du vill. Nästan alla böcker som släpps som du kan läsa finns nu även som ljudbok eller som talbok för att du ska kunna konsumera boken utan att behöva sitta still i en soffa och läsa sida efter sida.

Talböckerna gör det möjligt att konsumera böckerna medan man gör något annat, en av de stora anledningarna till talböckerna framfart inbillar jag mig har med träningens framfart att göra.

Vi har blivit mer och mer medvetna om vad träningen gör med våra kroppar och vår hälsa och vi tränar mer och mer. Förut vad det nästan uteslutande musik i lurarna för att peppa men nu när även böcker i alla dess former finns att tillgå i talform har det börjat ta över även inom träning.

Men kan så klart ha med annat att göra så som att vi helt enkelt inte har tid att läsa.

Vilket fall som helst så tänkte jag tipsa om detta nya sätt att konsumera böcker och kanske ha som ett litet komplement till all musik vi lyssnar på. Man kan växla in med en bra roman i mellan åt för att slappna av. En tjänst som hjälper dig att hitta rätt tjänst för talböcker är talböcker.se som samlat nästan alla företag som sysslar med detta så du kan hitta den bok du önskar ha i hörlurarna nästa gång.