Föreviga konsärbilderna

På senare tid har det blivit otroligt populärt att fota, detta på grund av att mobilerna nu har en så pass bra kamera att du kan ta professionella bilder snabbt och enkelt med din mobiltelefon.

Men lider du av fenomenet att kamerans minneskort tar slut utan att du gjort någonting av bilderna som finns på. Du kikar på dem i mobilen, eller delar med dig bland vänner och bekanta via sociala medier. Varför inte göra något annat av några av dina lyckade bilder? Mobilkameran har nu sådan upplösning att du kan skapa en egen canvastavla på över en meter utan att kvaliteten på utskriften påverkas.

Detta sätt att föreviga sina egna foton blir allt populärare. Med dagens tjänster på nätet tar det bara några få klick från att du tagit ett foto tills att du beställt det som en canvastavla.

Ett exempel är Canvas-tavlor.nu vilket är en webbplats som gör det möjligt att via mobil eller dator, ladda upp en bild för att sedan anpassa det till ett mycket vackert konstverk i form av en egen canvastavla.

Det behöver inte heller kosta några större summor. Eftersom detta fenomen har blivit så populärt och tekniken har gått så mycket framåt kan priserna på egna canvastavlor hållas relativt låga. En mindre canvastavla kan du nå få från runt 30 kronor.

En canvastavla fungerar även hur bra som helst att ge bort i present. Det fiffiga med att skapa en egen billig canvastavla av sina egna foton är att ingen då går hem till kommer att ha en likadan hemma. Nuförtiden har i princip alla en canvastavla hemma, men eftersom utbudet av egna billiga canvastavlor va dåligt för några år sedan sitter de flesta på liknande canvastavlor, men nu har du chansen att skapa dig din egna unika tavla.

Så sluta gå runt med fullt minneskort i din kamera utan att göra något av bilderna. Gör ett test och framkalla en eller ett par foton på canvas och se vad du tycker. Jag garanterar dig att du kommer att bli överraskad över resultatet.