Känn dig trygg på musikfestivalen

Säkerheten på olika musikfestivaler runt om i landet har verkligen blivit en snackis på senare tid, då är det framförallt på grund av alla sexuella övergrepp som äger rum på festivalområdet och där runt omkring som är det stora problemet.
Fler och fler avstår från att gå på festivaler just på grund av säkerheten, man litar inte på att arrangören tar problemet på allvar och man avstår därför att besöka festivalen just på grund av rädslan att bli överfallen.
Vi tycker detta är synd, och hoppas i och med denna artikel att du kan känna dig lite säkrare och våga göra det du tycker om utan att behöva oroa sig för säkerheten. Detta problem som gäller framförallt festivalerna kanske mest riktar sig mot tjejer men även killar kan råka illa ut på festivaler även om det då istället handlar om våld eller rån. Därför riktar vi oss även till er.
Det har nämligen kommit ut nya, smidiga och praktiska lagliga pepparspray som du enkelt kan bära med dig i fickan eller i handväskan. Detta gör det möjligt för dig att enkelt försvara dig i fall någon skulle utsätta dig för någon form av brott, dessa pepparsprayer fungerar extra effektivt inom just festivalområden då de även färgar förövaren med en röd färg som gör det väldigt enkelt att identifiera gärningsmannen om han senare skulle lyckas fly.
Detta pepparspray är helt lagligt att bära med sig som försvar även på festivaler och är faktiskt tyvärr att rekommendera. Det ska inte behövas men gör det att du känner dig tryggare så ska du helt klart ha det. Det kostar heller inga större summor, en flaska kostar under 200 kronor och kan vara väl spenderade pengar om “oturen” skulle vara framme.
Så skaffa dig nu ett lagligt pepparspray innan nästa festival så du kan njuta av festivalen och inte vara rädd.