Framkalla festivalbilderna

Har du vart på festival och tagit en massa bra bilder med din mobil, varför inte använda dem till att göra något roligt, eller göra det möjligt för fler att beskåda dem?

Vi har på senare tid, på grund av digitaliseringen blivit extremt dåliga på att framkalla våra bilder, vi tittar på dem i dator, mobil och kanske på sin höjd i en digital fotoram, men framkallningarna har blivit otroligt ovanliga. Annat va det förr när man blev tvungen att framkalla en bild för att kunna se hur den blev.

Detta är otroligt synd tycker jag, man behöver inte framkalla bilderna var för sig, varför inte skapa en minnesbok över festivalen ni besökte med hjälp av en fotobok? Fotoböcker har blivit populärare på grund av att det nu är så enkelt att skapa dem online, bara skicka upp ett gäng bilder från mobilen och om man önskar kan man skriva några rader, sedan är det bara beställa och man får en stilig bok med alla bilder hemskickad som man kan bläddra i när man önskar, detta ökar även sannolikheten att vänner och bekanta kan beskåda bilderna när de är på besök.

Tycker du att det är en onödig kostnad? I så fall vet jag inte hur du gör när du väljer bland alla leverantörer av fotoböcker då det inte behöver kosta alls mycket. På nätet kan du nämligen jämföra fotoböcker och dess leverantörer för att hitta den absolut billigaste återförsäljaren. Du kan få en fotobok på över 20 sidor med bilder för under hundralappen, det tycker i alla fall inte jag är för dyrt med tanke på vad man får.

Så nästa gång du är iväg på något, skapa en fotobok och du kommer aldrig glömma hur roligt ni haft det!